Sjukling och ny på jobbet

2009-06-21 23:09:26 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


En orolig mamma som sitter vid datorn just nu.

Jag är just hemkommen från dalarna. Resan hem gick bra och Mira sov i stort sett hela vägen. Anledningen till hennes sömn är att hon har jätte hög feber. 39,9 när jag mätte den sist. Börjar undra om hon fått tredagarsfebern som det sägs att nästan alla barn under 2 år går igenom. Det konstiga är att febern varit ganska låg under dagen men steg sedan jätte mycket nu under kvällen. På vägen hem spydde hon upp flaskan med välling hon fick och när vi kom hem kräktes hon även upp vattnet och alvedonet jag gav henne innan sängen. Hemskt att se sin lilla älskling helt utmattad och sjuk. Hon orkade bara pipa lite och vaknade knappt när jag tog av henne kläderna och bytte til pyjamas. Inte ens när hon fick vattnet vaknade hon. Har aldrig dett henne så tagen faktiskt.

Imorgon ska jag jobba mitt första  pass på 1 ½ år! Känns både spännande, roligt och hemskt på samma gång. Vill inte lämna min sjukling här hemma även om jag vet att hennes käre pappa kommer att ta hand om henne väl. Känns också sådär att börja jobba nu då sommaren äntligen förväntas komma. Sen är ju frågan hur mycket jag minns. Jag hatar att komma till ett jobb och inte kunna nåt. Hoppas att jag kommer in i kassan snabbt igen och att kunderna har överseende med att jag kanske inte har lika mycket koll på allt som jag brukade ha.

Håll tummarna att Mira kryar på sig under natten och håll även en tumme att det går bra för mej på jobbet imorgon.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ush stackars liten tös då !! Ja,jag lovar att hålla tummarna att hon snart ska få bli frisk ! Spännande att börja att jobba igen ! du kommer snabbt komma in i det där ska du se,peace of cake vetdu ! Vi hörs kanske senare ikväll (beroende på om du hinner somna vid middagsbordet eller inte =) Kram på dej,jag håller alla tummar att du ska få en så lätt första-dag som möjligt ! Skönt att resan hem gick bra oxå,jag somnade så jag missade än en gång att skicka ett mess och kolla om du hade kommit hem,hahaha!=) Bamse Kraaam och ett stort lycka till på jobbet ! =)

2009-06-22 @ 07:45:30
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback