Underbara sommar!

2009-06-01 14:02:55 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag och Mira har haft en helt underbar förmiddag. Prinsessan blev lite gnällig redan kl nio i morse, trots att hon tog sovmorgon till klockan åtta. Jag tog då beslutet att gå på en promenad i sommarvärmen och hoppas att Mira skulle va lite nöjdare med det. Vi tog en sväng längs med strandpromenaden och njöt av solen. Vid stranden var det flera som redan badade. Fy va kallt det såg ut! Nä, något bad blir det inte för mej än på några veckor.

När vi gått en halvtimme började Mira gäspa så jag fällde ner henne till liggande och hon somande ganska snabbt efter det. Då gick jag till parken o så satte jag mej mot en björk och läste. Det var så mysigt att sitta där i solen med en bra bok och vagnen ståendes brevid mej. Det är livskvalitet det. (Mira sov 2½ timme!!!)

Nu har vi käkat lunch och Mira leker för fullt på golvet. Jag passar på att kika in här några minuter innan Sötisen vill ha min uppmärksamhet igen. Stackars lilla tjejen fick verkligen en rejäl förkylning. Näsan rinner konstant o så hostar hon på nätterna. Bara att hoppas att det inte blir värre iaf.

Nu ska jag städa lite här hemma innan maken kommer hem. Sen bär det av på storhandling... det har på något konstigt sätt blivit tomt i kylskåpet under helgen.

Kommentarer
Postat av: marlene

Hej.. usch va tråkigt att mira blivit sjuk igen. Johns näsa rinner fortfarande till och från.. att det aldrig vill gå över, usch usch.

2009-06-01 @ 18:27:34
URL: http://johnlittle.blogg.se/
Postat av: Jenny

Gu så härligt det låter! Tänk om Astrid kunde sussa så länge men här är det allra max 1h åt per dag som gäller dagtid.... Bara att inse att min lillpluppa börjar bli stor :D



Vad är det för bok du läser?



Kram /Jenny

2009-06-02 @ 20:24:15
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback