Bränd

2009-06-27 20:57:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Vi har haft en super mysig dag idag på stranden. Idag var en sån här dag som jag sett fram emot hur länge som helst. En äkta familje dag med barn, pappa o mamma, strandtält, vatten, sand överallt och en bra bok. Kunde inte bli bättre än så. Det här är verkligen livet.







Mira tyckte sanden var fantastiskt rolig att leka i men blev så arg när hon inte fick doppa sig mer än till knäna. Vattnet var tyvärr alldeles för kallt för att hon skulle få bada. Imorgon ska jag blåsa upp hennes bassäng så ska hon få ta ett dopp här utanför lägenheten istället. Lite ljummet vatten från kranen är nog betydligt bättre än iskallt vättervatten.

Miras höjdpunkt idag var när pappa och Emil spelade strandtennis. Då skrattade hon så hon kiknade. Roligast var de gånger dom missade bollen och fick lov att kasta sig efter den. Kan lova att jag också skrattade...dock inte åt grabbarna utan åt min otrolig charmiga dotter:)

Nu ligger vår lilla ängel och sover efter en heldag utomhus. Själv sitter jag här med bränd kropp och undrar hur det gick till när ryggen kunde bli sååå röd. Hoppas det känns mindre imorgon och att jag kan sova i natt utan problem. Kanske skulle även jag använda Miras solkräm som ligger på 30 spf istället för mina 10 som jag vanligtvis använder?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback