Vi har en stjärna på jorden

2009-06-11 09:10:04 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Igår satt jag och maken uppe sent och tittade på nästan alla videoklipp som han spelat in på mobilen. Självklart var det Mira som var huvudpersonen i de flesta. Åhh va vi skrattade. Ni som inte känner Mira har verkligen missat nåt. Hon är en stjärna. Vår stjärna. Jag inser att jag är ganska partisk... men hon är verkligen en skön unge.

Mira har alltid varit så grymt energisk och glad. Redan när hon bara var någon månad så busade hon o tokade sig. Nu när hon går omkring hela tiden är det svårt att komma ihåg hur hon var när hon knappt kunde stå eller tom inte ens sitta. På tal om gå så har det hänt massor de sista tre dagarna. Nu går hon hela tiden. Det är fortfarande vingligt men hon ramlar inte alls lika ofta längre. Och skillnaden nu är att hon vill gå. Igår försökte hon tom springa, vilket slutade med ett trill på näsan.

Jag ska lägga in någon film på vår stjärna senare idag. Igår när jag försökte krånglade kameran så klart.

Nu är det dax att bege sig till Jenny och hennes Debora. Jag ska agera tvillingmamma i en timme nu på förmiddagen. Ska bli spännande att se hur det går. Förhoppningsvis är tjejerna snälla mot mej och varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback