Blogkoll...

2009-03-12 22:30:51 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Har suttit o kollat igenom alla bloggar jag följer. Det är så roligt att läsa vad alla vänner har för sig o vad som snurrar i huvudet på folk:)
Några bloggar följer jag där jag inte alls känner personen i fråga. Vissa personer bara fastnar man för. Konstigt det där.

En sak som irriterar mej är att jag inte kan kommentera några av de som skriver via blogspot.se. Min dator vägrar visa bokstäverna som jag måste skriva i för att verifiera och kunna skicka inlägget. Så trist.


Just nu slinter mina tankar iväg till en vän som just nu ligger på BB. Spännande värre. Kommer att sitta som klistrad vid telefonen tills jag får ett sms om hur det gått. Hoppas det inte blir en lång och jobbig natt för dej Linda. Håller alla mina tummar och hoppas att allt går bra och att du håller din lilla bebis i famnen snart. Kanske redan??? :)

Nu ska vi sova, det blir en lång dag imorgon.
Jag har hunnit allt utom packningen ikväll...men jag vet vad jag ska packa iaf så förhoppningsvis går det snabbt imorgon att bara stuva ner allt som står på listan.

Gonatt!

Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Ha det sååå underbart kul nu och så håller jag varenda tumme att ditt besked ska vara positivt !! Skicka gärna ett sms när du vet !=) Kör försiktigt och sköt om er riktigt ordentligt !!=) Kraaam på dej! =)

2009-03-13 @ 09:01:25
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback