Det går i rasande fart...

2009-03-09 09:48:26 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag mår Mira mycket bättre och hon valde att ta morgon redan vid halv sju imorse. Jag var INTE lika pigg som henne då kan jag lova.

Efter lunch idag tänkte vi försöka ta oss till öppna förskolan. Ska bli trevligt. Jag har ännu inte tagit mej iväg på någon sådan aktivitet sedan Mira föddes. Få se vad hon tycker om det och om hon lyckas skrämma alla barnen med sitt framfusiga sätt. Det är otroligt skönt faktiskt att hon inte är så blyg ännu. Jag trodde verkligen att hon skulle bli mer mammig nu vid nio månader. Visst är hon lite mammig i vissa situationer, speciellt om  hon är trött... men inte så mycket som hon skulle kunna va. Här hemma svansar hon efter mej vart jag än går. Nu när hon kan krypa ser hon ingen anledning till att stanna kvar o leka ensam i ett rum när jag går iväg.
Jag får verkligen tassa ut försiktigt om jag vill att hon ska fortsätta leka själv.

Det har verkligen hänt mycket i utvecklingen förra veckan. Mira lärde sig ställa sig upp mot saker och sedan dess drar hon sig upp mot ALLT! Hon kan stå vid tvbordet i en halvtimme o bara plocka med grejjer som ligger på bordet.
Igår när vi var hemma hos Frida och David så klättrade hon upp för deras trappa själv. Jag hade ingen aning om att hon kunde klättra! Jag börjar se framför mej hur det kommer att se ut här om någon månad. Det dröjjer nog inte förrän hon står och dansar på köksbordet.
Krypa riktigt gör hon också nu mer än innan. Har har kunnat tekniken en månad kanske, men inte velat använda sig av den. Nu har hon kommit på att det faktiskt går snabbare om hon kryper än när hon ålar.

Ja som ni ser så börjar vår lilla bebis bli en stor flicka. Skrämmande tanke. Kolla bara in dom här bilderna!




Hur korta ben får man ha?? Å hur liten var hon  egentligen!



Lilla Mirisen på bb. Ett dygn gammal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback