Gammal kärlek rostar aldrig...

2009-03-16 09:34:18 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Har jag berättat om min första kärlek?

Jag minns det som igår den där dagen då jag gick hem från skolan med en tjejkompis. Solen sken och det var vår och många känslor i omlopp.
Han kom där på sin cykel och susade förbi oss i ganska lugn takt. När han kommer upp jämsides med oss vänder han sig om och drar på sitt finaste leende... o så sjunger han den där truddelutten som jag fortfarande minns texten på även om det var en påhittad låt. Det var då jag visste. Han såg mej. Jag var inte bara en osynlig prick. Det var kärlek. Kärlek vid första ögonkastet.

Jag gick i trean när detta hände. Killen gick i sexan. Smart som jag var så hade jag en plan. Jag gick nämligen i samma klass som hans lillebror. Slug som en räv så lyckades jag några gånger få hänga med brorsan hem. Att jag spanade lite extra uppåt trappan där storebror satt o spelade gitarr o var så häftig kan jag ju inte förneka. Fast jag o lillebror hade det också väldigt skoj i vår lilla spelklubb o allt vi lekte med. (Måste ju säga det ifall lillebror läser detta och känner att jag bara utnyttjade honom, vilket jag inte gjorde) När storebror och min stora kärlek sen flyttade upp till högstadiet blev det svårare att hålla kärleken vid liv. Såg honom ibland men till sist svalnade kärleken. Tills en dag då vi sågs igen. Då var jag så pass stor att jag gick i högstadiet och han i gymnasiet. Resten är historia.

Nu är vi gifta och har ett barn. Märkligt vart livet kan ta en va!? Hur är det man säger... "Gammal kärlek rostar aldrig" och "Inget är så stort som första kärleken" 

Kommentarer
Postat av: Carro

Va häftigt och underbart det låter ;-)

2009-03-16 @ 12:59:05
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Catja

Men va häftigt! :) Jag trodde att det där bara hände i sagorna! :)

2009-03-16 @ 20:36:58
URL: http://nojjigmamma.blogg.se/
Postat av: Ida

Helt galet, att det är NI!!!

2009-03-20 @ 15:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback