Magnifikt!

2009-03-05 18:59:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag är jag inte på humör för att skriva....vilket är konstigt....det är när jag är lite deppig som jag brukar vilja skriva. Vet inte varför jag är deppig heller...det bara är så.

Mira sov dåligt inatt igen. Senaste veckan har hon kört på varannan natt bra, varannan dålig. Fast inatt vaknade hon redan kl 00.07 och ville ha mat! Jag kämpade i en timme innan hon fick sin flaska o kunde somna lugnt o tyst i sin säng.
Jag ser ingen lösning på det här problemet utan det är väl bara att hoppas att hon själv väljer att sluta äta på nätterna iaf innan hon blir tonåring. Jag ska påminna henne när hon sitter här o klagar på att hon är tjock att hon får skylla sig själv som envisades med att äta på nätterna.

Lånade en film på bibblan idag som heter Bröllopsnatten. Satte mej o såg på den innan Micke kom hem från jobbet. Mira var lite gnällig och knäig så "vi" valde att slå oss ner framför tven istället för att sitta o tjura på golvet.
Se inte den filmen kära vänner. Den var kass. Skulle tydligen vara en magnefik kärlekshistoria. Man ska aldrig hyra en film som beskrivs med orden magnifik. Jag har många gånger reflekterat över det faktum att sådana filmer alltid är för svåra för mej. Det var ju synd att jag trotsade min regel och hyrde filmen idag iaf. Man ska aldrig göra undantag, det blir sällan bra.



Nu ska jag och mitt kassa humör slå oss ner i soffan tillsammans med resten av min familj. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: sofia

du är inte ensam om dåliga nätter ;)



mattheus sover inte en hel natt,ibland vaknar han 6 sen får flaska o sover till nästan 8.då är vi väldigt glada här=)



annars är det 2-3 på natten,men somnar ofta direkt,dock inte alltid=p sen vaknar han vid 7 tiden o då ska man gå upp..o då är jag inte en människa =)



vi får hoppas det går över!=)



tror dock inte det är tänderna här iaf,för det har ploppat upp en utan besvär..så vet inte vad ja ska skylla på?



vi har dock testat med att han får sova 1 gång om dagen 1-2 timmar



sen somnar han gott iaf!=)



kramar!

2009-03-05 @ 20:44:38
URL: http://mammatillmattheus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback