Nu är det vår!

2009-03-09 16:21:04 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Jag tänker fortsätta skrika ut att det är vår tills det verkligen är det på riktigt. Törs inte hoppas att det är slut på snön riktigt än. Men just nu är jag tittar ut över parken och ser fåglaran flyga omkring och barnen leka i lekparken, då är det verkligen vår i mina ögon. Inte en enda liten snöhög finns kvar. Underbart!

Jag o Marlene gick en sväng förbi stranden idag på väg hem från öppna förskolan. Såg väldigt inbjudande måste jag säga. Blev nästan lite sugen på att bada. Haha. Det är sådana promenader som gör att jag minns varför vi valde att flytta just hit. Det är en helt fantastisk stad!
På tal om öppna förskolan så förstår jag inte så här i efterhand varför vi inte gått dit tidigare. Mira älskade det. Sången, barnen och fikat så klart. Vi ska absolut gå dit i fortsättnignen också. I början är det ju mest för sin egen skull man går dit, men nu känns det verkligen att jag kan gå dit för Miras skull också. Roligt att träffa lite fler mammor och pappor också. Det var ett härligt gäng.

Just nu sitter jag o tänker på en vän till mej som har sitt stora datum idag. Alltså datumet när hennes bebis beräknas anlända. Fy va spännande! Vilken fantastisk dag att födas på när det är sol o glada toner i luften. Jag håller tummarna att bebisen förstår att det är idag den borde komma. :)

Nu ska jag sätta mej o läsa lite i en bok jag började i igår. Kaffet har jag, boken har jag....det som fattas är balkongen.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Ja jag håller med dg om att Öppna förskolan är perfekt för barnen.Det är så roligt att se dom leka med varandra + att de får ut en hel massa energi :)



2009-03-09 @ 22:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback