Operapop är väl fantastiskt???

2009-03-15 08:27:35 Mitt mammaliv
» Kommentarer(6) «


Igår blev det sen kväll igen. Självklart kollade vi på finalen i melodifestivalen. Mira var den som poppade mest. Hon fick mej verkligen att tänka på den här tiden för ett år sedan. Då var jag höggravid och jag minns hur Mira alltid festade loss i magen så fort det kom musik på tven/radion. Hon älskade melodifestivalen då också. :)
Var det rätt låt som vann då? Ja, jag tycker det var en kul vinst. Ska bli spännande att se hur hon klarar sig utomlands. Mina favoriter var egentligen HEAT och EMD. Men, men...jag är inte förvånad att jag inte fick som jag ville... Det är inte ofta någon favvorit vinner. Huvudsaken tycker jag det är att Snälla, sälla, snälla inte vann:)

Idag blir det hemfärd igen. Vi åker så snart vi kan efter lunch. Den här helgen har verkligen gått jätte fort. Det har varit super skoj att se hur min käre svåger o fru bor. Det har bjudits på god mat och trevligt sällskap.

Angående Miras aptit så åt hon som en häst igår. Hon ville ha mat ungefär varannan timme o skrek tills hon fick det. Jag har nog aldrig sett en portion gröt slukas så fort som den hon fick på kvällen. Nu är det bara att hoppas att förkylningen släpper helt också. Det är verkligen tungt för henne att andas stundtals.

Nu ska jag hoppa i duschen sen är det frukostdax. Håll tummarna att det går bra för oss på hemvägen. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Min mage skumpade i takt med melodi festivalen igår... :)

2009-03-15 @ 11:03:26
Postat av: Therese

Kan tänka mej det :) De flesta bebisar går nog igång på musik. Det är verkligen häftigt.

2009-03-15 @ 11:07:52
Postat av: Tomas & Lena

Det har verkligen varit SUPERTREVLIGT att ha er här hos oss på besök. Kändes tomt sekunden efter att ni hade åkt, Mira måste vara världens sötaste barn!



Vi ser tillbaks på trevlig squash, shopping, giro/go/ofrivillige spelaren, xbox och på en allmänt trevlig stämning under hela helgen. Hoppas ni inte fick alldeles för lite sömn, men vi ville ju trots allt träffa er maximalt antal timmar under den korta tiden ni var här ;)



Hoppas vi ses mycket snart igen!

Miras svåger/svägerska

2009-03-15 @ 16:29:58
Postat av: Therese

Tack själva kära ni. Det var en toppen helg! Hahah...sekunden efter vi åkt. Ja, men minuten efter kan jag tänka mej att ni pustade ut o tyckte det var lite skönt. Lungt o tyst. Hahha.

Sömnen får vi skylla oss själva. Det va roligt att va uppe lite längre än vanligt o återigen få känna sig som en ungdom. Hehe.



Kram o hoppas vi ses snart igen!

2009-03-15 @ 19:21:21
Postat av: Anonym

Kan du ändra underskriften på inlägget till farbror/faster? =P

2009-03-15 @ 20:01:10
Postat av: Anonym

Aha....var det därför ni skrivit två stycken meddelanden. Självfallet raderade jag fel. Tyvärr kan jag inet ändra. Men jag förlåter er för er felskrivning. Hahah.

2009-03-15 @ 20:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback