Symaskinen kom fram...

2009-03-19 20:22:23 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag var vi på en förmiddagspromenad som vanligt. Fick sällskap av en tjejkompis och hennes son. Det var griskallt ute eftersom det blåste så vi smet in på ett café istället och tog en fika. Så blev det med den motionen. Hahha

Jag har varit jätte duktig idag och sytt ett tygstycke som vi ska ha i Miras nya rum och så sydde jag även nya kuddfodral till vår säng. Blev jätte bra. Äntligen fick jag användning av mitt tyg som jag köpte och täkte använda som bärsjal när Mira föddes. Hon ville ju aldrig vara i famnen så någon bärsjal blev det ju aldrig användning för. Men nu har tyget använts iaf:)

Imorgon kommer mina föräldrar, syster och hund hit över helgen. Ska bli skoj. Vi ska fixa och göra iordning Miras rum då. Få se hur det går nu mitt i separationsångesten o allt. Går det inte får vi väl flytta ut sängen igen helt enkelt.

Idag har jag pressat i Mira mat för nu ska hon sova inatt! Vet inte vad jag tar mej till om hon vaknar innan fem inatt igen. Eller det vet jag ju... jag stiger vackert upp och gör iordning flaskan såklart. Tänk att jag skulle få ett barn som är envisare än mej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback