Äntligen "hemma"

2009-05-22 09:33:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Vi hade en jätte mysig dag igår. Resan hit gick över förväntan och Mira sov mer än hälften av vägen. När vi sen kom hit bjöds det på mat och sedan massor av presenter :)
Jag fick en sjal, en snygg skinnväska och pengar till en systemkamera... eller en resa till hösten. Vi får se vad jag bestämmer mer för att använda dom till.

Mira fick massa roligt hon med. En rutschkana! Duplolego, en docka, en jätte söt klänning och ett par fina sandaler. Av moster Millie fick Mira en tavla som hon själv målat (Alltså som Syrran målat inte Mira). Den var verkligen hur fin som helst och jätte likt Mira. Lovar att ta en bild på den och lägga in senare idag. Så länge får bi nöja er med en lite ofärdigbild på hur tavlan såg ut tidigare i veckan.

Tack så jätte mycket familjen för alla fantastiska presenter.



Idag har jag en del att fixa inför morgondagens kalas. Baka, handla och grejja. Men....Jag ska börja med att ta en lång promenad nu på förmiddagen. Ikväll är det nattöppet i butikerna på byn och lite uppträdanden av både lokala band och långväga artister. Det blir nog en sväng dit tror jag.

Önskar er alla en toppen fredag!

Kommentarer
Postat av: sofia

ta en utlandsresa ist=)

fast systemkamera e inte fel=) fick en av gubben när ja fyllde=)

hoppas ni får de trevligt!



kram sofia o mattheus

2009-05-22 @ 11:40:18
Postat av: Jenny

Skönt att höra att ni kom fram ordentligt ! ÅÅå så mycket fint ni har fått, du får lägga ut lite bilder på allt sen så man får se=) Det blev ett par jeans och lite annat så nu klarar jag mej ett tag igen=) Miss you, hoppas vi ses och hörs snart !!! Kraaam !

2009-05-22 @ 16:37:35
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback