Data fri lördag:)

2009-05-10 07:38:12 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


En hel lördag utan att jag satt framför datorn nästan nåt. Det tycker jag var bra gjort av mej. Trist för er bara som inte fick något nytt att läsa från mej igår.

Maken kom hem igår kväll och det firade vi genom att träffa våra kära vänner och fd grannar E & L. Louise satt här med sin gravidmage och lyste ikapp med lamporna. För ett år sedan var det jag som satt här höggravid och eländig. Fy va depprimerad o arg jag var på livet för exakt ett år sedan, Jag hade ont, kunde knappt gå och bebisen i magen som varit på väg ut sedan v 24 verkade helt plötsligt ha fastnat där inne.
Till sist kom hon lilla godingen iaf och när man tänker på det nu så kan jag inte fatta hur jag kunde vara så otålig. En vecka hit o dit.... men då var en dag en evighet.

Om två veckor fyller älsklingen 1 år. Tänkte jag skulle göra en liten lista på saker Mira behöver/vill ha och önskar sig i present. I fall det är någon liten snäll själ som planerar köpa present. Istället för att ni ska ringa och fråga och jag ska sitta där som ett frågetecken som vanligt så ska jag verkligen ta tag i det och skriva en önskelista den här gången.

Men innan jag skriver önskelistan så ska jag gå upp med familjen och käka frukost. Mira sov hela netten inatt men ville istället gå upp redan halv sju. Jag vet inte vad jag föredrar riktigt....sova hela natten o gå upp tidigt, eller sova länge på morgonen och gå upp sent. Men jag får nog säga att det är skönast ändå att få sova hela natten. Får ju skylla mej själv att jag inte somnade förrän ett i natt....det är ju iaf inte Miras fel. Hade jag gått o lagt mej vid åtta jag med så hade jag också varit pigg halv sju.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det kan vara skönt med en datafri dag i mellanåt, speciellt du som annars har det svårt att vara utan det :o) hihi ! Hoppas ni har en riktigt mysig dag, själv ska jag snart iväg och jobba men vi hörs säkert i morgon igen :o) Kramizar till dej & Miris ( Micke,hihi =)

2009-05-10 @ 13:31:25
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback