Födelsedags firande med kompisarna...

2009-05-27 16:42:15 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu har jag och Mira återigen blivit lämnade ensamma efter ett jätte trevligt kalas med mina mammavänner och deras barn. Mira trivdes som fisken i vattnet bland alla sina kompisar. Dom rev ut alla Miras leksaker på golvet, åkte ruschkana, läste böcker och käkade tårta. NI kan ju bara gissa hur det såg ut här i lägenheten när alla gått hem. Men vad är väl ett kalas utan stök???

Mira fick jätte fina presenter. En barbiedocka, såpbubblor, en t-shirt och två böcker. Nu ligger Sötisen och sover. Lite för sent egentligen men tiderna får man strunta i en sådan här dag.

Ikväll ska jag gå o lägga mej tidigt iaf. Det är ansträngande att hålla i ett års kalas:)

En annan rolig sak är att Mira har gått hela tiden idag. Hennes klänning som hon haft på sig är lite svår att krypa i då den är lite för lång så då har hon istället ställt sig upp o gått för att det varit smidigare. Så nu kan vi väl ändå säga att Mira GÅR. Ett år och går. Jaha....då är det väl bara att säga hej o tack för bebistiden ooh välkomna vårt "barn" istället. Sorgligt och roligt på samma gång....ni som är mammor förstår säker vad jag menar. Man vill att dom ska växa men samtidigt inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback