Framtidshopp!

2009-05-29 19:08:24 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag tror minsann att Miras matvägran börjar ge med sig. Till middag idag åt hon närapå en hel burk med mat och nu till gröten gapade hon som en fågelunge. Hela portionen fick hon i sig också. Konstigt att det kan vända så helt plötsligt. Nu hoppas jag att det håller i sig och att hennes gnäll nu vid gröten beror på att hon är trött och inte på att det gör ont att äta. Tänker ge henne en alvedon innan läggdags ikväll ändå... men har vi tur kanske hon kan gå värktablett fri imorgon iaf.

Vägde Mira i morse och då vägde hon exakt 10 kg. Jag har för mej att när vi för mindre än en vecka sedan vägde henne uppe i dalarna så vägde hon mycket mer än så. Trist när minnet sviker sådana här gånger. Mamma minns du vad hon vägde? Känns bra att vi ska till bvc på onsdag nästa vecka. Det behöver både jag o Mira nu.

Nu ska jag fortsätta med vår tacos och sen ska jag o maken ha en mysig hemmakväll med film o god mat.


Kommentarer
Postat av: Carro

Va skönt att hon har ätit bättre idag! Hoppas det fortsätter och blir ännu bättre..



Mmm gott med Tacos :-P



Trevlig helg och Kram

2009-05-29 @ 19:30:36
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: mamma

Nej jag kommer inte ihåg vad Mira vägde, men jag tror min våg visar för mycket.( Annars är det önsketänkande.)Va skönt att det har vänt med maten, du ska se att hon kommer att ropa på mycket mat framöver. Krama älsklingen från mormor

2009-05-29 @ 21:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback