Måndag

2009-05-04 10:37:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag är det bara 2 dagar tills jag fyller 25 år. Jag älskar att fylla år! Jag blir som ett barn när det nalkas födelsedag och presenter.
Men jag upptäckte en märklig sak förra julen. Det var inte alls lika intressant med de egna paketen som det var att se Mira få paket och se henne uppleva julen. Kanske börjar även jag bli vuxen?
Även när det gäller födelsedag så ser jag mer fram emot Miras kalas än mitt eget. Har inte ens planerat om jag ska ha något 25 års kalas... har inte ens tänkt tanken. Inte likt mej. Borde ju kanske börja planera lite till det om jag tänkt ha något. Men vilka ska jag bjuda?

På onsdag (då jag fyller år) kommer en kär tjejkompis till mej hit från Göteborg. Ska bli så roligt att träffas och superskoj att få lite sällskap på födelsedagen också. Maken jobbar ju tyvärr.

Nu ska jag åka och handla till kvällen då vi får lite besök här hemma.
Har en fullproppad dag idag med öppna förskola och besök på kvällen. Mellan det ska jag hinna handla, duscha och städa lägenheten. Suck o pust. Dax att köra igång och inte sitta här och slöa.

Jag får läsa ikapp mej på alla bloggar jag följer ikväll istället.


Kommentarer
Postat av: cathie

Ja, världens sötaste :P

Hihi han är min allra bästa barndomskompis son :) (Hon och jag har varit bästa vänner i 16 år) Så han är en ganska stor del av mitt liv/vardag nu förtiden :)



Ååh, vad roligt med födelsedag! Det är underbart, man får bli helt bortskämd över en dag :D

2009-05-04 @ 15:03:41
URL: http://cathie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback