Tacksamhet och glädje...

2009-05-18 16:46:50 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Ibland behöver man stanna upp och bara glädjas över allt bra man har. Speciellt dar då man kanske inte är på topp. Då kan det hjälpa att fundera lite över allt det fantastiska i livet.

Idag tänker jag lite extra på min underbara syster. Saknar henne så fruktansvärt mycket ibland. Jag önskar att jag någongång kan få ge Mira en lillasyster. En lillasyster som hon kan dela allt med. Busa med, skratta med, gråta med, fundera över livets olyckor med och bara vara sig själv med. En syster så som jag har haft. Även fast det skiljer en del år mellan mej o Emilia så är hon ändå en av de som förstår mej bäst. Önskar du bodde här syrran. Önskar vi kunde träffas oftare....sitta uppe på nätterna och prata tills ingen av oss längre orkar mera, Saknar dej så!

Idag är jag också extra glad över min älskade Sötnos som varit extra snäll och lugn idag. Det är precis som att hon känner på sig att jag inte är på topp o då anstränger hon sig lite mer än vanligt och är så där extra go och underbar. Kunde aldrig föreställa mej att man kunde älska någon så mycker som jag älskar Mira. Ett barn är verkligen något speciellt. Är tacksam varje dag att hon finns hos oss.

Jag har bara två punkter på min måndagslista idag. Två punkter som inte alls är så bara. Två punkter som är en VÄLDIGT stor del i mitt liv och som jag är tacksam över varje dag....men speciellt idag.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Älskade Syster. Jag saknar dej också, jätte mycket. Jag saknar att få träffa dej länge, och få prata med dej om allt, för det vet jag att jag kan göra med dej. Vill vara med dej länge så jag hinner tröttna på dej. Du är min idol, min förebild och min stolthet. tack för att du är min stora syster.



ps, resa, bara du och jag, i sommar?

2009-05-18 @ 17:31:02
URL: http://milliegirl.blogg.se/
Postat av: Linda

Tck,va glad jag blir!

Gillar bilden ;)

2009-05-18 @ 21:55:58
URL: http://ndail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback