Såå liten!

2009-05-26 13:56:21 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Just hemkommen från ett besök hos Malin och John och deras sötnos Maja. Jag fattar inte hur man kan vara så liten... o då är hon ändå stor för sin ålder. Ofattbart att tänka sig att det bara var ett år sen Mira var så liten.

I dag för ett år sen fick jag mitt glädjebesked att jag äntligen skulle få komma in och föda min efterlängtade dotter. Exakt denna tiden för ett år sedan sprang jag omkring och packade bb väskan och förberedde mej inför igångsättningen kl 15. Kl 15 kom vi in och 11 timmar senare är hon född. Jag hade kanske inte en dröm förlossning men resultatet desto bättre.

Dagarna på förlossningen och bb är som i en dimma. Jag minns inte så mycket därifrån. Minns när vi tog första klivet in genom dörren här hemma med vår lilla prinsessa... Det enda som rörde sig i mina tankar just då var "Hur ska vi klara detta". Från BBs skyddande bubbla och så ska vi helt plötsligt klara oss själva. Det var ett stort steg... men som vi tydligen har klarat galant... För lever och frodas gör ju Sessan iaf.

Nu ska jag ställa mej och baka till imorgon och sen ska jag slå in lite presenter. :)

Kommentarer
Postat av: Monica

Grattis i förskott till din dotter =)

2009-05-26 @ 16:36:33
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback