Resa imorgon

2009-11-17 17:23:30 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


I morgon åker jag och min lilla familj till kungliga huvudstaden.

Var så länge sen vi var där nu och trots att det bara bli en dagsutflykt så ser jag verkligen fram emot det. Maken ska jobba några timmar och jag och Mira tänkte julshoppa. Jag hoppas att Mira är shopping villig också. Har laddat väskan med både russin, äpple, mandariner och festis. Det ska nog göra henne sysselsatt en stund iaf.

På kvällen tar vi omvägen förbi uppsala och hämtar vår syskonvagn som stått där sedan i köpte den för någon månad sedan. Längtar verkligen efter att se hur den ser ut!

Kikade på bilder igår från när jag var gravid med Mira, upptäckte då i bakgrunden på någon bild att jag redan i denna vecka jag är nu hade ställt upp en hylla med bebisens kläder, tvättade och klara. I och för sig trodde alla verkligen att Mira skulle komma för tidigt med tanke på mina sammandragningar och därför förberedde jag mej väldigt tidigt. Vaggan fick jag dock inte ställa upp förrän v 36 för maken:)

Denna gången har jag inte ens tänkt på att packa någon bb väska eller tvätta några kläder än. Känns som en evighet kvar... även om jag vet att tiden kommer att gå fort.
Snart dax att gå igenom alla gamla kläder för att se vad som behövs shoppas in nytt iaf. Kan ju vara bra med lite förberedelse, även om man inte behöver ställa fram allt ännu.

Nu ska vi packa ihop datorn och putsa det sista inför visningen. Spännande kväll och morgondag! Det bara måste vara någon som vill ha lägenheten! Vad gör vi annars?

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hur gick visningen? Hoppas det kom lite fler denna gången!

2009-11-17 @ 20:15:17
Postat av: Theodora

Jag insåg precis samma sak som du förra veckan, att jag med Leia hade fixat så mycket och den här gången ingenting. Så då tog jag fram "bebislådorna" och insåg hur mycket jag egentligen behövde köpa in, kunde ta ut runt tio plagg och resten kändes inte aktuellt alls. Så nu står spjälsängen bäddad, och de första kläderna framtagna och allt är tvättat. Ett förlossningsbrev är nog nästa steg.. man vet ju lixom inte när hon där inne kan tänka sig att hoppa ut och dessutom går tiden verkligen snabbt nu.



Hoppas visningen gick bra nu och att ni får en riktigt fin dag i sthlm imorgon!

/Theodora

2009-11-17 @ 22:02:07
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Carro

Åh va roligt att ni ska komma hit upp! :-)



Hoppas ni får en riktigt bra dag och att shoppingen går bra! Än har ju inte julrushen börjat så det borde vara hyffsat lugnt ;-)



Kram!

2009-11-18 @ 14:19:25
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback