Resan lite i efterhand...

2009-11-21 20:04:12 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag har vi inte gjort mycket alls och ändå har jag inte hunnit skriva nåt är på bloggen. Märkligt va fort tiden går ibland.

Just nu ligger Sötnosen och sover och jag o Maken sitter och väntar på att Robinsson ska starta klockan åtta. Blir en myskväll framför tven ikväll.

Har fortfarande inte berättat för er hur vi hade det i stockholm...

Vi hade det kanon bra. Både resan dit och hem gick över förväntan och det börjar märkas att Mira är van att åka långt i bil.
När vi kom fram gick vi en sväng på drottninggatan innan det blev dax att få lite lunch i magen. Blev en god tallrik med lasange på Åhlens restaurang.
Efter maten var det dax för maken att åka iväg till jobbet och jag och Mira fortsatte vår shoppingtur. Jag hade hoppats att hon skulle somna på en gång efter maten, men det ville inte hon. Fick stressa igenom panduro med en halvt olycklig tjej. På vägen runt stureplan och upp till NK somnade hon till sist och jag kunde fortsätta min runda i lugn och ro.
Fick inte så jätte mycket shoppat, men det blev några inredningsprylar och några plagg till barnen. Kan kanske lägga in någon bild på mina fynd senare.

Bör kanske tillägga att det regnade konstant hela dagen och jag ahde varkn regnskydd på vagen eller paraply till mej själv. Jag såg ut som en blöt katt där jag gick omkring i affärerna. Mira var som tur lite skyddad i vagen iaf.

Mot kvällen blev det dax att åka hem och efter att vi suttit fast i bilköer i över en timme så kom vi äntligen ut på E4an mot Uppsala. I Uppsala hämtade vi upp vår nya syskonvagn (Som jag är kanonnöjd med) och sedan bar det av hemåt igen.
Klockan blev mycket innan vi kom hem, men det var det helt klart värt. Vi hade en mysig familjetripp till huvudstaden. Bara att få gå runt och kika på folk förgyllde min dag. Jag tycker verkligen om sthlm. Tyvärr fick jag inte någon Make med mej när jag ville flytta dit, så vi hamnade här istället.

Kikade just igenom min mobil för att se om jag hade någon rolig bild att lägga in från dagen... tyvärr är det urkass kvalitet pga av regn och mörker... men här får ni se två bilder iaf.



 
I bakgrundn på den högra bilden ser ni årets första is. En isbana där massor av barn åkte skridskor, mitt i centrala stockholm. Var nästan lite film stämning.


Vår nya vagn som Mira genast ville provsitta


Kommentarer
Postat av: Theodora

Det låter som ni fick en riktigt fin dag! Älskar Sthlm jag med och skulle gärna flytta dit! Jag älskar mysfaktorn och tempot på något vis. Känns som om man aldrig skulle vara uttråkad där, men min sambo är lite av en småstadsmänniska och får näst intill panikångest i stora städer bland mycket folk. Tråkigt, men vi bor i en "mellanstad" nu för att vi båda skall kunna trivas och det är väl så man får kompromissa i kärlekens namn :)



Mycket fin vagn ni hittat, Mira verkar stortrivas! Snart skall även vi inköpa syskonvagn, men skall bara hitta rätt i djungeln först.



Hoppas ni får en fortsatt bra helg!

/Theodora



2009-11-21 @ 23:57:19
URL: http://theodoraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback