Godmorgon måndag!

2009-10-19 09:02:04 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Igår sov Mira alldeles för sent på eftermiddagen. Jag hade ställt in mej på att få ha henne uppe lite längre... men hade väl inte räknat med att hon skulle vara vild o galen fortfarande vid klockan nio.

Vi blev våldgästade av Emil och Louise vid åtta tiden och Mira tyckte att det var hur kul som helst. Hon sprang omkring o tjoade o sjöng. Jag o Micke blev behandlade som luft, bara gästerna som var intressanta.
Ella 3 mån var ju såklart roligast. Mira tyckte dock att det var lite synd att hon varken kunde gå eller sitta. Hon försökte bära, ville hålla och sitta brevid. Ella som var trött ville inte alls sitta i Miras knä och när pappa Emil tog upp henne igen grät Mira krokodiltårar för hon bev så ledsen att kompisen försvann.

Fick en liten försmak på hur Mira kommer att bli som storasyster. Gullungen. Har redan ställt i mej på att få ha hundra procent koll hela tiden. Skulle inte förvåna mej om Mira någongång kommer dragandes med bebisen i ett ben eller så. Hon vill ju så väl, kramas o bära... men är för liten för att förstå hur.

När man ser Mira tillsammans med en annan bebis så längtar jag verkligen nåt enormt tills vår lille bebbe kommer. Just nu känns det som att någon fattas. Familjen är inte hel på något vis. Bebben finns hos oss men ändå så långt borta.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hihi, redan en storasyster ut i fingerspetsarna med andra ord, kul!



Undrar hur Astrid reagerar med en liten i närheten, några av våra vänner fick en bebba i natt så vi får väl snart se :)



Kramisar

2009-10-19 @ 12:44:50
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback