"Hemma"

2009-10-25 20:22:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(6) «


Nu är vi uppe i dalarna igen. Så skönt att va här. Jag har verkligen längtat.

Resan gick bra men kändes väldigt lång. Jag och syrran åkte i en bil och mamma, pappa och Mira i den andra. Mira sov tre timmar av fyra och de sista 30 min käkade hon russin och sa inte ett pip. Så lindrig resa har vi adrig haft... inte sedan hon var liten liten bebis iaf. Typikst att hon åkte med mormor och morfar just idag när det gick så bra.

Mirisen har fått 4 nya tänder på bara någon vecka. Inte konstigt att det varit lite si så där med nätterna, maten och gnälligheten på sista tiden. Jag hade inte en aning om att hon fått två tuggtänder också, det var det mamma som upptäckte idag.

Nu springer skruttan omkring här hemma och busar. Sova har hon nog inte tänkt göra än på sen stund. Men jag förstår henne med tanke på att hon sov så länge i bilen. Får hoppas på en sovmorgon imorgon istället. Jag vägrar att gå upp klockan fem även då!

Hur har din helg varit? Bra hoppas jag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det vet faktiskt inte riktigt säger dem. Jag har min egna teori. Jag hade jätte jobbig lunginflamation i början av graviditeten så jag tappade 10 kilo och fick aldirg tillbaka matlusten hade jääättte svårt att äta och ändå tränade jag som vanligt. De säger ju att man ska kunna träna när man är gravid men skulle kanske inte gjort de när man inte åt ordentligt. Sen kan jag inte ta det lugnt jag städade bytte gardiner gick långa promenader, målade om i lägenheten hela tiden sånna saker. Så kan bero på de! Vet vem? Jag ska tillägga att jag är född 4 veckor för tidigt också. Kanske fanns i generna

2009-10-25 @ 21:45:10
URL: http://xandrasbebis.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja klockan fem är ju ingen tid man vill gå upp varenda dag direkt. Hoppas hon snart ställer om sig. Här fick jag faktiskt sova till kl 6 idag, så det är helt godkänt! :-)



Vad skönt att resan gått så bra! Vi ska också ut och åka bil några timmar den här veckan. Ska till Arvika och jag åker själv med barnen, så det blir nog en liten utmaning kan jag tro! Men jag hoppas det ska gå bra. Får ladda bilen med lite "mutor". ;-)



Oj vad tänder hon har fått! William var lite grinig i lördags, men så visade det sig att han hade fått två kindtänder på en och samma dag (kände nämligen efter dagen innan men då fanns de inte där).



kram!

2009-10-26 @ 06:43:05
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Sandra

Ja men det går säkert bra :) Hoppas ni får det bra i dalarna, jag är själv därifrån! Kram

2009-10-26 @ 08:21:56
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Olivers mamma Emilie

Ja nätterna måste börja funka och att han kan sova själv annars blir de nog inte så roligt här hemma :D Försöker intala mig att man hade ju en massa fasor innan man fick första barnet och dom sakerna jag va orolig för va de inga problem med alls så jag hoppas de löser sig.

Ja men då ska jag prova lägga in ska vi se om jag får till de. Tack!



Ha en bra måndag!

2009-10-26 @ 08:34:10
URL: http://emiliefredrikson.blogg.se/
Postat av: charlotte gravid vecka 25

sv:

Ja dom är bra, skönt att dom är billiga så man kan köpa flera :)

2009-10-26 @ 11:44:38
URL: http://charlottegaines.blogg.se/
Postat av: natasha

ja det går så fort. dessa 7 månaderna har ju bara sprungit iväg känns de som. det är nog för att du vet hur allt går till nu med förlossningen och vad som väntar när den lille kommer ut :). jag är rätt så nervös av tanken när man ska föda.

2009-10-26 @ 12:52:20
URL: http://natashalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback