Någon ljuvlig morgon är det minsann inte

2009-10-06 07:19:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Jag önskar jag kunde säga att jag nyss gick upp. Tyvärr är sanningen inte fullt så bra. Sedan klockan ett i natt har vår älskling varit vaken. Varför? Jag har verkligen ingen aning. Efter två försök att ge vällingflaska och lika många försök i vår sängfick vi gå upp och sätta oss framför tven. Jag och maken har turats om och varit vakna. Mellan fem och sex lyckades jag faktiskt sova. Fantastisk timme.

Nu har jag lagt Mira igen efter en tallrik gröt och en portion alvedon. Hör och häpna, men jag tror att det är tyst där inne i sovrummet nu. Sova ska också jag göra... fick lov att käka nåt först.
Tyvärr är mitt illamående fortfarande inte väck och sådana här mornar är det självklart värre än någonsin. Jag hoppas en tallrik naturellyoghurt kan få magen att lugna ner sig så pass att även jag får sova en stund till.

Nu är väl bara frågan... kommer hon att sova en kvart, en halvtimme, en timme eller ännu mera? Återstå att se antar jag.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack så mycket vännen !! Ja, det kommer nog gå bra =) Ja,jag tänkte mej oxå kjol och stövlar idag, det känns som det är kjol & stövelväder =)Vi hörs senare så kan jag berätta hur det gick. Stor kram !!

2009-10-06 @ 11:01:35
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback