Ont i magen och oron sprider sig...

2009-10-02 08:50:35 Graviditeterna
» Kommentarer(3) «


Igår var en konstig dag.
Som jag skrev igår så var jag inte alls på bra humör. Jag var trött, deppad och allmänt nere. På eftermiddagen började magen ömma jätte mycket och mina sammandragningar var mycket kraftigare än vanligt även om de inte kom speciellt tätt eller regelbundet. På kvällen hade jag ont imagen konstant och hade även mycket sammandragningar. Blev riktigt orolig ett tag att det skulle bli värre under natten. Lyckligtvis har jag sovit bra i natt (när jag väl kunde slappna av och somna). Idag känner jag också att magen är på helspänn och sammandragningarna finns där även om de inte är lika kraftiga som igår...än. Undra vad det här nu betyder? Värken i magen går tyvärr inte bort med alvedon heller.

Blir att ta det lugnt i helgen verkar det som. Tråkigt att maken jobbar i dag och ikväll och att det imorgon är bortamatch med fotbollen (Heldag med andra ord).

Just nu är det lite svårt att hålla humöret på topp och jag tycker allt lite synd om mej själv. Hade hoppats att den här graviditeten skulle bli lite enklare... men tyvärr...

Kommentarer
Postat av: Linda

Stackare! Inget roligt alls med sammandragningar och att det gör ont. Du kanske skulle åka in på en kontroll för säkerhets skull?! Hoppas det lugnar ner sig och att bebben vill bo kvar där inne i magen ett bra tag till.

2009-10-02 @ 09:06:52
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Annah

hoppas det lugnar ner sig så bebben får växa till sig i magen.

2009-10-02 @ 09:49:15
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Carro

Usch din stackare! Förstår verkligen din oror, och besvikelse över att få så här andra graviditeten också..



Hoppas att det här beror på att du varit ganska aktiv dom senaste dagarna (främst Ullared kanske ;-)) och att dom går över med vila..



Om inte smärtan du känner går över kanske du ska ringa och be att få komma in på en kolla.



Ta hand om dig!

Kram

2009-10-02 @ 12:01:35
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback