Det mesta får man igen på ett eller annat sätt...

2009-09-07 14:51:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Bilresan hem igår kväll gick över förväntan. Mira somnade efter 10 min och vaknade när vi stängde av bilen utanför vår lägenhet fyra timmar senare.

Jag bar upp henne, bytte blöja, lade ner henne i sängen, gav henne en flaska och gick ut. Hon somnade efter halva flaskan och jag och maken kunde inte annat än att bara kolla på varandra och se chockade ut.
Trodde aldrig att det skulle gå så bra att få henne att somna när vi kom hem. Klockan var alltså ca 23 när Mira somnade.
Jag och Maken kom i säng en timme senare och somnade innan vi hunnit få ner huvudet på kudden. En halvtimme senare blir vi väckta av Mira som vaknat. Då var hon pigg kan jag lova er. Jag försökte ge henne flaska, sjunga för henne, låta henne sova brevid oss i sängen, låta henne gråta en stund för att sen kanske somna in... Inget funderade.
När hon låg mellan oss i mörkret började hon helt plötsligt kasta sig över oss och pussa på oss. Så gjorde hon ända tills vi blev så full i skratt att vi inte kunde låta bli att fnissa lite. Då hörde hon ju att hon fått oss på fall och efter det var det kört att få henne att ligga still.

Maken gick till sist upp med henne en stund och såg på tv. Mira sprang omkring och lekte och mellan varven kom hon även in och klappade på mej som låg i sängen och försökte sova. Klockan halv tre tror jag hon somnade till sist i sin egen säng.

Gissa vilka som var tröttast i morse!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback