Tyginköp och homestyling

2009-09-27 08:52:46 Shopping
» Kommentarer(2) «


Jag har verkligen fastnat i syträsket nu på sistone. Sitter och bläddrar igenom tidningar o böcker o internet o allt jag kommer på för att få inspiration till mönster och tyger.

Har hittat ett ställe jag ska beställa tyg ifrån iaf och det är stoff och stil.

   
Tre av de tyger jag ska beställa. Det röda tyget med blommor ska jag ha inuti sufletten. Utanpå har jag tänkt ett svart manchestertyg. De andra två tygerna ska jag ha till att sy barnkläder. Mössa, tunika och en t-shirt.

Idag tänkte jag ta en sväng till IKEA och köpa ett billigt tyg som jag kan testsy en suflett till vår vagn av. Vill inte köpa ett dyrt tyg och sen misslyckas... då är det bättre att testa en gång för mycket. Hoppas bara att det inte är alltför svårt för då kommer jag bara att ge upp och så kommer det inte att bli nåt med mina sydrömmar.

På IKEA ska jag även köpa flyttkartonger. Tanken är ju att vi ska lägga ut vår lägenhet till försäljning nu i oktober så det gäller ju att börjaplocka undan och piffa nu. Jag tänkte börja med att plocka bort vår bokhylla och vårt skrivbord. Det kommer att göra ett bra intryck i vårt sovrum som just nu är alldeles för möblerat efter alla väggar.

Surfade omkring på internet igår och letade efter homestyling tips. Orkade inte läsa så mycket, men hittade en del sidor som jag ska kika in på igen. Att jobba med homestyling är verkligen en sak jag skulle kunna tänka mej att göra, så nu när jag får chansen att piffa till vår lägenet inför flytt så gäller det ju att passa på. "Bra piff till en billig penning." Det är mitt motto just nu.

Ja, ni hör ju att vår söndag är fullproppad med aktivitet. Jag får väl berätta till kvällen hur mycket som egentligen blev gjort.

Kommentarer
Postat av: Marlene - Mamma till Ned <3

Hihi aa :)

Hoppas att ni haft en skön helg! Kram

2009-09-27 @ 10:07:36
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Postat av: Jenny

Lycka till med homestylingen, det kommer säkert bli skit snyggt när du är färdig med allt ! =) Shit vad duktig du är som kan sy !!! Det hade jag oxå gärna velat kunna menmen =) Kram på er, hoppas ni får en underbar dag förövrigt ! =)

2009-09-27 @ 12:24:41
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback