Ensam kväll igen

2009-09-26 19:50:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Sitter här o funderar på kvällen... inget bra går det på tv och ingen bra film har jag som ligger och väntar på mej. Alternativen är alltså att se på en film på tv som jag sett förrut eller bläddra fram en klassiker i vår dvdsamling och se på den för säkert minst tredje gången.

Bottenskrapet på en påse med ostbågar har jag iaf. Så på snacks fronten är jag räddad. Konstigt att jag blivit så sugen på just ostbågar. Det är det enda snacks jag inte gillar i vanliga fall. Att va gravid kan verkligen vara intressant ibland. Intressant att se vad som förändras och inte förändras under de här nio månaderna.

Sitter här och planerar lite inför en Ullared resa jag ska göra nästa vecka. Har skrivit lista på vilka vinterprylar jag behöver köpa till barnen och vilka prylar vi behöver köpa till bebisen. Man har ju det mesta kvar sedan Mira... men ändå är det säkert saker som man behöver komplettera med. Ni som är gravida med tvåan eller som har två eller fler barn... vad ska jag köpa till bebisen i magen? Hjälp mej så att jag inte glömmer nåt!

Två bilder från igår när Mira fick komma upp o se på IDOL. Eller fick o fick... jag hade inte så många fler val än att ta upp henne en stund så att hon fick lugn ner sig.




Kommentarer
Postat av: Annah

bara skit på tv ikväll!!!

2009-09-26 @ 21:09:53
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback