Gekås nästa!

2009-09-28 12:04:20 Shopping
» Kommentarer(5) «


Jag är ett Ullared freak! Jag älska att gå där o fynda. Man kommer inte hem lika nöjd varje gång, men många gånger har jag hittat riktigt fina grejjer.
Det som jag framförallt handlar där är barnkläder och leksaker samt övriga barnprylar (flaskor, nappar o sånt). Inom de kategorierna kan man verkligen fynda på Gekås.

Imorgon packar jag bilen och åker dit. Tyvärr ser det ut som att jag får åka själv. Vill inte ha med mej Mira, så att både maken och jag skulle åka var utelutet. De vänner jag frågat hardet tyvärr ite passat för heller. Men så kan det va ibland. Jag överlever nog att åka själv också.
Det jag tänkt fynda imorgon är overaller till båda barnen och lite startkläder till bebisen. Jag har ju nästan bara rosa kläder här hemma, så nåt lite mera neutralt måste införskaffas.

Särskilt snabbt kommer det nog inte att gå imorgon, jag kommer att ta minst en paus i timmen:) Fika, fika o fika. Jag var nämligen till Ullared i v 24 när jag väntade Mira. Dagen efter var den dagen då jag blev inlagd pga av att "det höll på att köra igång". Nu är jag i vecka 25 och med tanke på de sammandragningar jag har så får jag nog ta det extra lugnt imorgon.
Om det berodde på shoppingen förra gången vet jag inte... men det kan tyvärr ha varit en utlösande faktor.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh va roligt det låter, hade jag bott närmre så hade jag lätt följt med!! Har ju aldrig varit där dessutom!!



Hoppas du gör mycket fynd! Och glöm inte ta det försiktigt vännen!



Kram!

2009-09-28 @ 15:34:47
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Carro

Va roligt att shoppa! Å ganska skönt att åka själv kanske, då blir det bara på dina villkor :-)

Men se till att ta det lugnt, som du själv skrev.. Fika :-D



Jag ska föresten till Ullared i slutet på oktober, ska bli jättekul!

Kram

2009-09-28 @ 19:25:14
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

ja kavat verkar ju i regel vara bra, ska ta och kika om jag hittar några som passar ;)

2009-09-28 @ 20:37:05
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: natty

nej jag vill gärna göra ett till ultraljud :p bara för att få se han igen! men är ju inte så långt i kvar så jag kan vänta :).

2009-09-28 @ 23:37:00
URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Postat av: Amelie

Åh vad jag älskar att åka till Ullared! Vi ska åka dit lite senare i höst för att liksom du införskaffa vinterkläder. Men jag måste säga att jag tycker inte att man tjänar på nappar och dyl i Ullared. Skillnaden på priserna där och här är bara några kronor... ca 2-10 så jag satsar på att fynda annat. ;)

Hugo var en "genomsnittsbaby", 49cm och 3095g ;)Men likförbannat var det jobbigt att klämma ut honom! Och han fastnade med näsan :S Haha så bara för att de är mindre så är det inte lättare. :P Men allt gick bra med Mira och så? Inga komplikationer iaf?

Jag får säga grattis till Mira på 16 mån-dagen (lite i efterskott) och va duktig du är som sytt en suflett! Den blev ju jättefin! Vad var det för fel du nämnde?

Kramar

2009-09-29 @ 16:12:45
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback