Godmorgon!

2009-09-16 07:01:08 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag var Mira uppe med tuppen kan man säga. Klockan sex slog hon upp sina blå och vägrade somna om. Förmodligen beror det på att jag fick lov att lägga henne redan klockan halv sju igår kväll. Då stod hon nedanför sängen och grät för att hon ville sova.
Jag hade inte mage att hålla henne uppe när hon var så trött.

Idag är det onsdag och det betyder öppna förskolan. Idag är även dagen då jag ska hålla i min första Mykidoo visning. Ska bli såå skoj!
Kan nog vara bra att det är öppnaförskolan på förmiddagen så att Mira får springa av sig lite innan visningen. Hon måste nämligen följa med den här gången. Men det ska nog gå bra. Det får ju bli lite som det blir när man har flera barn med. Det är väl det som är tanken också med mykidoo att vi mammor ska kunna träffas och ha en trevlig kväll och göra nåt vi tycker är roligt på sam gång, nämligen shoppa:)

Nu ska jag gå och käka frukost med min familj.

Tack för alla era kommentarer som jag fått på sistone. Är så roligt att läsa! Kul också att ni är många fler som tittat in senaste veckan, känn er välkomna! :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Då blev det inte mycket till sovmorgon idag då. Det blev det inte här heller trots att William sov till efter kl 8. Typiskt nog så hade jag en tandläkartid redan kl 7.30! :-(



Lycka till med Mykidoo-visningen! :-)

2009-09-16 @ 12:33:39
URL: http://lindaskriver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback