Höstplaner

2009-09-03 15:02:59 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Skulle ladda över bilder och då gick det inte. Trist. Alltså det hade ju gått hur bra som helst om jag bara hade haft ett par batterier som var laddade... jaja... nu sitter de iaf i laddaren och är förhoppingsvis laddade och klara till kvällen.

Sitter just nu och planerar inför hösten. Känner mej laddad att köra igång med försäljningen av barnkläderna. Nu gäller det bara att planera in några visningar så att jag kommer igång. Märker dock att folk har mycket på just nu. Vilket är förståeligt. Skolor som startat, inskolningar på dagis, flera som flyttar m.m m.m.
Själv har jag ett lugnt schema framöver. Jag ska bara vara mamma. Ta dagarna som dom kommer och njuta av att vara hemma.

Jag saknar träningen just nu. Önskar att jag hade en så pass stark kropp att jag kunde träna under graviditeten också. Jag skulle må så mycket bättre då. Har ett presentkort på friskis som jag måste starta upp innan nyår. Funderar dock på att sälja det. (Någon som är intresserad? Gäller bara i jönköping så klart.)
Ska vänta tills jag kommit förbi v 24 få se hur jag har det med sammandragningarna då. Om de håller sig lugna kanske jag kan börja gå till gymmet och träna lite lugnt. Vore skönt att styrka ryggen lite nu innan jag ska till att bära två barn.

Förrutom barnkläderna har jag inte så mycket till hösten. Dansen är kvar såklart och förhoppnignsvis orkar jag hålla på med den några månader till. Annars är de lugnt. Lite för lugnt kanske?

....Jag behöver en hobby!

Här nedan posar Mira med några av höstens plagg som jag säljer för mykidoo. Tyvärr passade inte storleken jag hade hemma så där jätte perfekt... men ni ser hur kläderna ser ut iaf.






Mycket coolare än så här blir man ju inte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback