Öm mage

2009-09-14 21:03:33 Graviditeterna
» Kommentarer(5) «


Två kvällar i rad nu som jag haft ont i magen på kvällen. Magen är hård som en fotboll och ömmar jätte mycket. Känns inte alls bra.

Fick skippa dansen idag tyvärr pga att jag inte skulle orka träna som magen är just nu. Orkar knappt sitta i soffan... än mindre här. Så med andra ord blir det nog till att hoppa i säng nu.

Någonstans inom mej säger en röst att jag borde ställa in mej på att ha det så här fram till förlossningen... samtidigt som jag vill tänka positivt och tro att det ska bli bättre, iaf inte sämre. Ingen som vet hur det kommer att bli, bara att ta en dag i taget och göra så mycket jag orkar och kan.

Just nu sparkar bebis iaf och det är den största glödjen mitt i allt. Jag vet att till sist kommer det en liten ljuvlig bebis och då kommer jag att tänka att det var värd varje liten krämpa och smärta.

Kommentarer
Postat av: familjebloggarna.se

Vill bara uppmärksamma dig om att det just nu röstas på våran sida om ifall du skall finnas med på våran Top 10 lista, ifall du inte har upptäckt det. :)



Mvh Familjebloggarna.se

2009-09-14 @ 21:14:15
URL: http://familjebloggarna.se
Postat av: natasha

ja rosa är fräckt :). min mage var alltid öm innan på morgnarna för jag hade legat fel med magen men fick då ett tips om att om man låg på sidan så skulle man lägga kudde under magen och mellan benen det hjälpte rätt så mycket :). vad säger Mira om att bli storasyster? :)

2009-09-14 @ 21:37:27
URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tittar in & säger Hej! Fin blogg :)

2009-09-15 @ 07:01:56
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: Jenny

åh förstår precis hur du känner dig! här gick jag och la mig klockan 20 igår kväll redan för att jag hade så fruktansvärt ont i magen :(



I går sorterade jag garderoben från kläder jag inte kan el vill ha längre, vilken chock! nu är det helt tomt så måste stor shoppa!!



Vagnen är så fin, och liggdelen likaså, vad gav du för sittdelarna?



Kram på dig gumman!

2009-09-15 @ 08:13:46
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Carro

Nej fy din stackare :-( Hoppas verkligen att det inte blir värre för dig! Sd kan man ju som sagt ha och det är ju tydl vanligare att man har fler när man väntar andra barnet.

Jag håller tummarna för oss båda att det inte blir som sist!

Kram

2009-09-15 @ 12:37:33
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback