Vinterjacka för gravida...

2009-09-10 19:27:54 Shopping
» Kommentarer(5) «


Idag har jag köpt en vinterjacka. Det var verkligen ett impuls köp och som vanligt så har jag inte bestämt mej till hundra procent om den får hänga kvar i min garderob eller inte.

De senaste veckorna har jag letat som en galning efter vinterjacka som man kan ha till magen. Finns några få gravidjackor och de är alla i märket mamalicous (iaf de jag hittat). Ingen utav de tre jackorna som jag sett föll mej i smaken helt. Känns också såå trist att lägga 800 på en jacka som man bara kan ha en säsong sen blir den för stor.

Idag hittade jag en "vanlig" jacka som ändå hade lite plats för magen. Köpte den i två storlekar större än jag brukar ha också så det kan ju också förklara den rymliga platsen i den. Jackan är från Vero Moda och kostar 399 kr. Ett fynd enligt mej.

Två värdelösa bilder fotade av mej själv i dåligt ljus och med dålig bakgrund. Magen är uppstoppad med en kudde. Tror ni jag borde förbereda mej på att bli större än så här? I så fall blir jackan för liten:)

 


 

 


Kommentarer
Postat av: Lilla syster

HAHAH! Vilken chock att se dej så stor. Väldigt fin jacka! Kommer bli super snyggt till vintern när du får lite större mage ! :) Jag vill också ha en gravidmage, just ja, det har jag redan ;)

2009-09-10 @ 21:37:31
URL: http://milliegirl.blogg.se/
Postat av: Linda

Jättefin jacka! :-)



Nä visst känns det surt att lägga för mycket pengar på en jacka som man använder så pass kort tid. Ska eventuellt låna en vinterjacka av en kompis som hon hade förra vintern när hon var gravid. Sen kan man ju istället unna sig en snyggare vårjacka när bebisen är ute ur magen! ;-)

2009-09-10 @ 21:39:07
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jackan var super snygg !! Tyvärr var de lite svårt att se hur den satt på så du får allt manekänga när jag kommer till er istället =)

2009-09-11 @ 09:35:37
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: Annah

snygg jacka!

2009-09-11 @ 17:58:49
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Amelia

Hej! Jag har själv funderat på att börja skriva här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2012-03-19 @ 00:58:47
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback