Virvelvinden *2

2009-09-09 11:52:23 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Pust o stånk. Just hemkommen från Öppna förskolan. Vet inte om det berodde på att vi inte varit där på länge, att Mira blivit äldre eller att hon blivit van vid att leka med andra barn. Hon var helvild! Vet att jag brukar säga att hon alltid är mycket mera hit o dit än dom andra barnen på öppna förskolan men idag slog hon tom sitt eget rekord.
Hon skulle ha alla grejjer som dom andra barnen hade. Åkte någon bobycar skulle hon också åka, gungade någon på hästen skulle hon också gunga, åkte någon rutschkana trängde hon sig i trappan upp. Visst är hon lite charmig kanske, men jag får sånt otroligt dåligt samvete när hon tar över på hela stället. De andra barnen har ju ine en chans mot min virvelvind.

Nu ska jag fortsätta med min matlagning så att jag får den här trötta tjejen som sitter i mitt knä i säng snart. Hon har nog kört slut på sig totalt nu på förmiddagen.

En tanke jag inte kan låta bli att tänka är: Hur skulle Mira vara om hon gick på dagis? O skulle hennes fröknar överleva henne?

Mira klappar händena i förtjusning över hennes och pappas bus


Kommentarer
Postat av: annas Perssonliga

Ha,ha... ja de kan vara vilda de små. Har en stor virvelvind som för tillfället är på förskolan. Personalen överlever och är vana vid mycket bus.



Sv: Jag tror nog jag kommer vara blond snart igen... kanske med någon brun ton i men jag tror inte jag kommer trivas så här mörk, tyvärr.



Ha en skön eftermiddag, nu ska jag hämta busungen.

Kram

2009-09-09 @ 12:57:38
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Postat av: Annah

Kanske skulle lugna ner sig lite på dagis. Kan ju vara att hon behöver den stimulansen som det ger att vara på dagis.

2009-09-10 @ 08:00:50
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback