Buzzador

2010-04-11 15:12:12 Shopping
» Kommentarer(0) «




Jag är en buzzador. Jag har precis avslutat mitt senaste uppdrag som var att Buzza Doves nya duschkräm. Att vara en buzzador innebär att jag får prova nya produkter som jag sedan får chansen att berätta för er om. Jag provar, berättar för mina vänner och ger sedan feedback till tillverkaren. Som buzzador har man chansen att påverka nya produkter och tjänster med sina åsikter.

Vill du också vara buzzador och testa nya produkter och tjänster gratis? Klicka då in dej på denna länk och registrera dej. https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=SE (tessie00 heter jag som buzzador om du vill klicka i att det var jag som värvade dej)

Jag har nu testat Dove visiblecare i några veckor och jag tycker att den är toppen. Jag är en sån som alltid köpt de billigaste av duschkrämer men det får det vara slut på nu. Vilken skillnad när man hittar en duschkräm som verkligen håller vad den lovar. Mina torra vinter ben är inte alls torra längre, tack vare den här krämen. Att den också doftar underbart och räcker länge är något man får på köpet. Testa Dove du med så kommer du att förstå vad jag pratar om.

I veckan som kommer hoppas jag mitt nästa buzzador paket dimper ner i brevlådan. Denna gång ska jag testa sensodyne tandkräm mot ilningar i tänderna. Ska bli spännade att se om den hjälper nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback