Det blev färdigsytt till sist

2010-04-08 20:21:27 Syhörnan
» Kommentarer(4) «


Jag ryckte upp mej efter att jag fick gosa lite med Mirisen. Nu när jag ser tillbaka på dagen kan jag ändå säga att det överlag varit en bra dag. Jag har gått omkring här med skitiga kläder och osminkad... men så får man va ibland.

Jag satte mej till och med och utmanade symaskinen igen. Det blev ett stycke pyjamas/sparkbyxa. Lite stor men mycket söt på lillgrodan.
Första gången jag använt mej av tryckknappar. Tyvärr hade jag för tjock mudd så de sitter inge bra, kanske kan jag köpa nya större som sitter bättre. Overallen hoppas jag att han kan använda läääänge.


Favorit tyg som nu är slut. Finns bara en liten bit kvar som ev får bli en mössa när han växt ur den han använder nu.


Brun baksida.

 


Under tiden jag satt vid symaskinen fixade Maken och Mira färdig sandlådan. Efter lunch åkte vi och hämtade hem sand. (Tack Ida för förslaget). Imorgon ska Mira få inviga sin nya sandlåda. Spännande.



Detta är då tröjan som fick mitt humör på botten. Här ser den väl ok ut förutom att den är lite stor åt grabben än så länge. Tyvärr är en jätte ful i sömmarna om man synar den nära. Vi får se om jag använder den eller inte... dröjer hur som helst någon vecka tills han växer i den.


Kommentarer
Postat av: Matilda; Mamma till Mercedes & Leon

Men gud så duktig du är, båda plaggen var ju hur fina som helst och passar superfint på din lille kille.

Sv; Leon har storlek 68 i Lindex och 62 i H&Ms kläder, tror dock att jag snart kommer behöva byta upp en storlek till inom snar framtid eftersom att han redan är 64cm. Theo då?

2010-04-08 @ 20:51:10
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Åh det tyget är ju så fint!



Vet hur det känns i syendet, även om det ser ok ut på bild är det ju inte nödvändigt att det är som det ska... Kalasklänningen jag sydde är ju ett sånt exempel. Retar mig på dragkedjan där bak...



Kram

2010-04-08 @ 20:59:12
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Emmelie

Det ser jättefint ut o jag tycker du är jätteduktig som ger dig på och försöker. Man lär sig med tidens gång, är det inte så=)

2010-04-09 @ 07:10:43
Postat av: Petra

Jättefint ju:)duktig du är som hinner med att sy!kram o trevlig fredag

2010-04-09 @ 11:46:57
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback