Inte riktigt som det var tänkt

2010-04-27 14:11:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Besöket hos barnmorskan gick bra... trots att de hade dubbelbokat och jag fick en annan barnmorska än den jag gått med hela graviditeten. Lite snopet. Hade värlens chans att fråga massa om förlossningen och så... men när jag satt där kändes allt så avlägset att jag inte kunde komma på en enda fråga. Det enda jag kunde komma på att säga var att jag önskade lite mer smärtlindring om det blir en förlossning till i livet.

Tandläkarbesöket som jag laddat upp för blev ombokat. Klockan 13.10 satt jag i lugn och ro och ammade Theo för att han skulle vara nöjd och glad klockan 14 då besöket var. Helt plötsligt ser jag framför mej papperet som jag fått från tandläkaren med vår bokade tid på. Visst var det väl ändå inte 14.00... hmm.. möjligtvis 14.10 eller nåt. Jag springer och hämtar papperet och ser till min förskräckelse att tiden är 13.20... alltså om 10 min. Gör en snabb genomslagsräkning i huvudet och inser att det finns inte en chans att vi hinner ner till centrum på 10 min. Jag fick ringa och boka om tiden. Tur som jag hade så hade dom ett till avhopp idag så vi får komma dit klockan 16.10 istället. Den tiden ska jag INTE missa.

Nu sitter jag och stirrar mej blind på min "att göra" lista. Suck och pust... hur och när ska jag hinna med allt??? Hoppas barnen kommer i säng tidigt ikväll. Mira sov bara en kvart på lunchen så hon kommer nog att vara trött ikväll iaf, risken är att hon blir övertrött och inte somnar iaf.


Kommentarer
Postat av: CiliaH

Usch ja ibland blir det så tokigt i de där tiderna! Hoppas du nu hinner med allt du ska dag och inte missar tandläkaren igen ;)



Kram

2010-04-27 @ 15:05:50
URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback