Joggingtur i det gröna

2010-04-18 16:32:27 Träning
» Kommentarer(2) «


Det här med att springa/jogga som träning låter så otroligt bra. Va underbart att få va ute i naturen och träna. Du springer en stund varje dag och på så sätt håller du dej i trim och midjemåttet minskar. Själv pallar jag mej till gymmet varje gång. Är i lokaler där det luktar unket och svett... och förhoppningsvis minskar också midjemåttet på mej men jag får träna desto längre.

Jag önskar att jag var en av de där löparna. Jag vill också snöra på mej joggingskorna och bege mej ut på skogsstigarna. Springa i lagom tempo så att flåset kommer igång och kroppen tränas.

Men jag är verkligen ingen löpare. Jag orkar springa 20 meter sen tuppar jag av. Jag har ingen springteknik och får bara benhinneinflammation efter 2 turer. Tro mej, jag har faktiskt försökt.

Så ni kan ju fortsätta berätta om era härliga joggingturer medans jag fortsätter gå till det svettiga gymmet. Jag får ingen bränna till sommaren men gosse vilka muskler! Återstår att se vem av oss som blir snyggast på playan.



Kommentarer
Postat av: Annah

Jag är som du... låter som en flodhäst som kommer och får benhinneinflammation jättelätt. Klarar max några meter innan jag tuppar av. Men härligt vore det!

2010-04-18 @ 18:05:45
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Sara - har tävling på bloggen!

jag är precis som du. jag kan verkligen inte jogga! men nu läste jag i senaste Mama att man kan lära sig stegvis. Första veckan skulle man vid 2-3 tillfällen gå i 6 minuter och jogga 1 och sedan upprepa det 3 gånger. Sen trappar man upp allt eftersom veckorna går. kanske vore nåt för mig... men ska ju se till att börja också =)

2010-04-19 @ 13:52:27
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback