Lite svammel

2010-04-14 09:12:49 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Även idag började vår morgon redan klockan halv sex. Fy för det säger jag bara. Vet inte vad jag ska ta mej till med Mira och hennes sovtider. Hon vägrar fortfarande somna på kvällarna och så vaknar hon ändå före sex på mornarna. Suck.

Upptäckte just att jag missat att lämna tillbaka böcker på bibblan, så det är det första jag ska göra idag på förmiddagen. Solen skiner även idag så jag hoppas att vi kan fördriva eftermiddagen på gården. Tvätta måste jag göra också. Verkar som att jag fick några planer för dagen helt plötsligt.

Nä ni... jag är nog för trött för att skriva just nu. Jag bara pratar strunt. Vi hörs senare istället.

Kommentarer
Postat av: Anna - Väntan på nummer 2 :)

Sånna inlägg är oftast roligast :)

2010-04-14 @ 09:48:25
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Sakarias har också jättesvårt att somna på kvällarna, tar oftast en timma att söva honom. Förutsatt att nån sitter brevid. Annars blir han helt hysterisk. Han vaknar inte så tidigt (om vi inte ska till dagis och min klocka ringer vid 6:30) men han vaknar VARJE natt och vill bli hämtad till våran säng. Så på två år har han kanske sovit en hel natt 1-2 gånger. Det är svårt att komma tillrätta med sömnproblem tycker jag, eftersom man själv är ett enda stort sömnproblem av att aldrig få sova ordentligt. :-)

2010-04-14 @ 12:27:30
Postat av: Ida Fridalius

Här hemma har inte Liv sovit middag på ca ett halvår, hon somnar gott på kvällen vid 20 och vaknar pigg och glad mellan 6-7. Hennes sömnbehov är betydligt mindre än Algots som är 2,5 år äldre.

2010-04-14 @ 22:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback