Påsken är här

2010-04-01 18:26:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Förra påsken var vi uppe i dalarna och firade. Det brukar ju bli så när det är lite större högtider. Denna påsken kommer vi att fira här hemma. Maken jobbar hela helgen så vi har inte så mycket att välja på. Ska bli roligt att mina föräldrar kommer på besök ikväll. Var lite orolig där ett tag att jag och barnen skulle behöva sitta själva hela påsken.

Jag sitter nu här och oroar mej över att jag måste åka och handla innan kvällen är slut. Det sägs att skärtorsdagen är matvaruhandelns största dag. Den tanken skrämmer mej.
Frågan är ju om man ska välja Maxi där de har plats att rymma alla tusen besökare eller om man ska chansa att ta något mindre där det förhoppningsvis inte är lika mycket folk, men trångt.

Theo hade nyss ett gråtmaraton. Antingen var han övertrött eller så är det sprutan som börjat verka. Jag hoppas att inte hela kvällen blir så. Nu sover han äntligen gott i vagnen här brevid mej. Skönt när grejjerna är flyttbara och bara att bära in och upp när man behöver dom:)

Nä... nu är det dax att ta tag i det där med affären. Wish me luck.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoppas handlingen och påsken blir bra. Sambon är och handlar på maxi, förhoppningsvis är det mindre med folk denna tid! Kram

2010-04-01 @ 20:35:53
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback