Playdate

2010-04-06 16:53:05 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu vaknas det snart mat här hemma. Idag blir det något trevligt med kyckling och bacon... har inte riktigt bestämt än vad jag ska göra med det bara.

Vi har haft en riktigt skojjig eftermiddag med barnen jag och Mariam. Blev lite jobbigt på slutet bara då Miras blev lite väl överaktiv och valde att bita Simon i näsan. Nu hoppas jag att hon börjar prata snart eller att tänderna kommer upp så att hon slutar bitas. Hon har verkligen aldrig bitit någon annan än mej och maken innan men när hon börjar hugga efter kompisar då har det gått för långt. Inte för att jag tycker att det är ok när hon biter mej heller, men jag kan åtminstone säga till när det gör ont till skillnad från en liten oskyldig bebis.

Ikväll jobbar Maken så vi är ensamma hemma jag och barnen. Mira tar det lite lugnt nu framför Nicke Nyfiken. Hon behövde varva ner lite efter leken med Noah:)
Perfekt när hon sitter framför tven så att jag hinner fixa lite mat. Så... nu ska jag inte sitta här längre och fördriva tid. Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback