Sista påskdagen för detta år

2010-04-05 09:49:48 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Ytterligare en morgon då vi fått sova till sju. Jag tror jag vågar hoppas på att båda barnen kommit in i nytt sovmönster. Att Theo sover hela nätter är smått fantastiskt. Tänk att man kan bli så lycklig över en sån liten detalj. Jag vet hur trött jag var under Miras första år då hon alltid var uppe flera gånger varje natt. Jag hade aldrig trott att det skulle bli så mycket enklare med Theo. Även om jag vet att det alltid kommer bakslag så ska jag njuta och vara glad över detta faktum så länge det bara går.

Just nu sitter Mira i ett bad och Theo sover. Det betyder att det är en liten lugn stund här hemma just nu. Några planer för dagen har vi tyvärr inte. Jag känner mej redan uttråkad.

Vi planerar att bygga en grind till infarten och en sandlåda till Mira o Theo. Kanske kan vi ta en tur till någon butik och kolla lite priser och dyligt. Någon som har tips på vart man får tag i bra sandlådesand till ett billigt pris?

Nedan följer ett antal blandade bilder från gårdagen

 
Jag och Mira hade picknick igår ute på altanen.


Söta syskon


Killen som hittat sina händer


Miras favoritleksak - Tågbanan


Lite pyssel igår eftermiddag

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Kolla antingen på blocket eller i din närhet om det är någon som håller på o gräver land eller något annat. Jag tänker närmare på om det finns någon som gräver upp fin matgjord, den är super till sandlådor o kan oftast fås till bra pris. Den som gräver upp vill oftast bara bli av med den från gården. Ett tips=)

2010-04-05 @ 14:57:11
Postat av: Ida Fridalius

Klämmstorp säljer sand och sten, kolla med dem. KOMMUNEN 105000

2010-04-05 @ 20:58:55
Postat av: Carro

Vilka härliga bilder! :-)



iCandy vagnen som jag köpt går inte att vända sitsarna som på Babyjoggern. Man kan bara ha barnen bakom varandra. Helst hade jag velat kunna göra som med er vagn! Och jag kollade på den vagnen förra veckan i en affär och tyvärr är den alldeles för lång :-(

Den är 20 cm längre än vår Teutonia så ska jag åka buss skulle den antagligen stå en bit ut i gången, därför blev valet iCandy istället..



Kram

2010-04-06 @ 12:10:25
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback