Trots, vill ha begär och skrik

2010-04-21 12:51:23 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Nu får ni hålla utkik här framöver för under de närmsta dagarna så kommer det upp en tävling här på bloggen. En tävling där alla kan vara med och tävla och vinna ett jätte fint pris. Som sagt, håll ögonen öppna.

Förmiddagen idag har gått i racer fart. Vi gick upp vid sjutiden och jag måste säga att jag vid det laget kände mej ganska utvilad. Theo har inte vaknat alls i natt utan åt för första gången då klockan sju. Mira däremot vaknade en gång i natt. Jag skulle så gärna vilja veta vad som rör sig i hennes lilla huvud. Veta vad det är som gör att hon sover så dåligt.

Idag har vi haft en mycket mycket trotsig tjej här hemma. Hon lägger sig på golvet och gallskriker så fort livet går lite emot henne. Har vänner som sagt att treårs trotset är värre... men jag kan för mitt liv inte förstå vad som skulle kunna vara värre. En treåring kan åtminstone säga vad den tycker och känner. Min tvååring skriker bara. När jag lugnt och sansat försöker lösa hennes problem genom att föreslå olika saker så skriker hon mer och mer för varje sak jag föreslår fel. Det är inte lätt att förstå vad problemet är när hon inte kan prata och berätta det för mej.

 
Bilder från när vi var på maxi sist

Hur som helst så tog vi oss till affären för en storhandling. Vårt blöjförråd var slut och behövde fyllas på. Idag var första gången som Mira ville ha en sak i affären. Nämligen solglasögon. Förra gången vi var där fick hon prova glasögonen och självklart mindes hon det idag. Glasögonen satt på ett ställ i början på affären och under hela vår handling så satt hon och pekade och ropade att hon ville tillbaka till klädavdelningen. Suck.

Nu sover båda mina änglar till sist och jag ska städa toaletterna. Fy för att städa när dom sover... men måste man så måste man.

Kanske återkommer jag senare. Så länge... aufwiedersehn! (Stavas det så? Minnet sviker ibland)

Kommentarer
Postat av: ♥ Nina ♥

Jordan vaknade oxå en gång i natt, vilket han aldrig gör annars. Helt förstörd å grät å ropade på mamma. Antingen är han i nån mardrömsperiod .. eller så peppar peppar håller han på å bli sjuk, för då kan det hända han vaknar nån gång.

2010-04-21 @ 13:26:44
URL: http://snostjarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback