Utedag med latino avslut

2010-04-13 14:14:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Förmiddagen har verkligen gått fort idag. Jag och barnen har varit ute någon timme medans maken var iväg på en jobbgrej. I eftermiddag ska vi åka hem till en kompis och ta en sväng ut till någon lekpark eller så. Solen skiner så det känns bra att vara ute även idag. Det trista med att vara ute hela dagarna är att det inte blir något gjort här hemma. Igår kväll fick jag stå och vika tvätt hela kvällen och det är ju inge vidare skoj. Jag gör hellre sådana sysslor på dagtid medans barnen är vakna.

Ikväll ska jag ta mej iväg till gymmet igen på latininspirerad aerobics. Ska bli roligt. Har inte gått på det passet innan så det ska bli spännande att se vad det kan vara.
Känner mej helt lycklig över att jag börjat träna igen. Nu ska jag bara ta steget in i gymmet också och det känns lite tyngre. Jag hatar att få lov att gå ner 5 steg sen sist jag var där. Kommer att känna mej sämst.

Nu har Mira vaknat så vi ska bege oss ut och plantera några blommor. Få se hur det går... jag och blommer är inte de bästa av vänner direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback