Valborg med barnen

2010-04-30 18:50:20 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Mira sitter och ser på den obligatoriska filmen innan läggdags. Hon har blivit värsta filmexperten. Om hon inte får välja vilken hon ska se på så blir hon hysterisk. Det går minsann inte att lura henne och sätta på någon annan än den hon pekar på heller. Vill hon se på alvin och gänget för femtionde gången i rad så ska hon göra det.

Theo ligger ute och sover i vagnen. Vi har just trotsat regnet och gått till konsum för att hyra en film. Jag hade tur som bara fick duggregn. Nu är kvällen räddad och jag slipper sitta och tycka synd om mej själv som sitter ensam på valborg.

Kvällens planer är allstå att lägag barnen inom en timme, fixa deklarationen, betala en räkning och sedan se på film. Ev blir det en liten koll på "så ska det låta" innan filmen, beror på gästerna.

Hoppas du får en toppen kväll oavsett regn eller brasa!


Valparna vi hälsade på för några veckor sedan har blivit stora nu... men lika söta!


Mira var inte ett dugg rädd. Sprang omkring och lekte med dem samt matade dem. Trots att de bet henne i både hand, jacka och hår så bara skrattade hon. Tror vi har fått en djurälskare till dotter.


Oj vad det är roligt att cykla, men svårt. Här tränar Mira på en cykel vi lånat av grannar.

Kommentarer
Postat av: sandra

Hoppas du får en bra kväll och får se filmen ifred :-) Sitte rockså ensam då sambon somnat hos Alvin.. Blir nog att väcka honom nu. Kram

2010-04-30 @ 19:30:21
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Det där såg ju mysigt ut! Hoppas du får en trevlig kväll även om du e ensam. O som du sa, ni fyller ju år snart, något som önskas? Även om present levereras först när ni kommer hem skulle jag tro=)

2010-04-30 @ 20:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback