Work it!

2010-04-25 21:36:19 Träning
» Kommentarer(3) «


Jag är ingen gymbiff. Jag dansar, hoppar och skuttar. De få gånger jag "pressar" i gymmet så fördriver jag halva tiden på crosstrainers och resten med att gå omkring på maskinerna.
Idag var planerna att jag skulle gå på dans med en kompis. En halvtimme innan passet så får vi reda på att det är inställt. Då var det bara att ta beslutet: 1. Ska vi vara hemma och slappa i soffan eller 2. ska vi gå på ett annat pass. Det enda pass som gick var skivstång och jag blev måttligt road av det. Efter lite snack hit och dit så lyckades louise övertala mej att gå dit. Jag säger det än en gång: Jag är verkligen ingen person som springer på boxingpass, bodypump eller skivstång.

När vi kom dit upptäcker vi att det tack och lov är många äldre med på passet också, Jag hade sett framför mej biffiga killar och snygga vältränade tjejer. Vi plockade på oss allt man behvde och så körde passet igång.

Nu sitter jag här och känner mej som överkörd av en ångvält. Imorgon kommer jag inte ens att kunan bära Theo. Träningsvärken kommer att vara total!

Jobba fick vi göra iaf och jag måste säga att det var ganska tillfredsställande. Man känner sig duktig efter ett sånt här pass och en annan positiv sak är att man verkligen inte kan fuska. Tävlingsmänniska som jag är så pressar jag mej så mycket jag bara kan också. Jag tycker jag var värd en stor tacotallrik när jag kom hem. Jag tackar allra ödmjukast min kära man som lagat mat tills frugan kom hem trött efter träningen.

Jag vill avsluta med att säga att jag är ledsen att jag inte hunnit kika in på alla era bloggar i helgen. Har inte suttit så mycket här vid datorn. Ni ska veta att jag uppskattar alla era kommentarer. Ni är bäst och utan er skulle det inte vara lika skoj att skriva blogg.

(Ett tack också till dej louise som "tvingade" mej på passet:))



Kommentarer
Postat av: Tova

Hehe, jag är också en "skutt-typ" :D älskar t.ex. Friskis o Svettis dans- och aerobicspass, men blir uttråkad till döds i testoreonstinna gym. Fast det skulle ju vara coolt att skaffa lite muskler, hihi.

2010-04-25 @ 21:46:31
URL: http://trasslet.se
Postat av: Emmelie

Åh, jag blir så sugen på träning när jag läser din blogg. E så sugen på att göra allt nu känner jag, men jag är iväg o simmar iaf. samt promenader. får nöja mig med det ett tag till tyvärr...

2010-04-26 @ 12:54:12
URL: http://lillyovi.blogg.se/
Postat av: Linda

vad duktig du är som tränar så flitigt. önskar jag kom iväg jag också hmm.

kram

2010-04-26 @ 19:59:27
URL: http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback