Nu gäller det!

2010-08-11 20:28:07 Träning
» Kommentarer(4) «




Hör och häpna! Jag tog mej iväg till gymmet ikväll. Jag har planerat det i flera dagar men inte vågat säga det till någon. Jag vet hur ombytlig jag är. När det gäller träning är jag en känslomänniska helt och fullt. Jag kan inte gå och träna om jag inte känner för det... förrän idag.

Idag har det varit en jobbig dag här hemma. Det beror på många saker som jag inte orkar eller vill rabbla upp. Jag har varit helt slut och inte orkat nåt. Med det humöret viste jag redan på förmiddagen att det inte skulle bli någon träning.
När maken kom hem halv sex bestämde jag mej ändå för att ge det ett försök. Åka ner, stå på crossen i fem minuter och sedan åka hem om jag inte orkade. Det blev crosstraining i en halvtimme och gym en halvtimme. Duktiga jag:)

Jag kom hem till ett tyst hus med sovande barn. Jag tog ett bad och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli nio. Förhoppningsvis börjar nåt roligt på tven då som jag kan slötitta på.

Framöver blir det träning minst var tredje dag. Ni får peppa mej så att jag håller det "avtalet".

Kommentarer
Postat av: Mariam

JAG TYCKER DU ÄR SÅ DUKTIG SÅ!!

Skäms också ganska mycket då jag precis legat i soffan, kollat på det Mentalistavsnittet vi missade för Spanienresan och ätit chips. :( Usch Mariam!!

2010-08-11 @ 21:24:52
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Härligt vännen! Det är ju så skönt när man väl kommit igång. Många morgnar jag tänkt att "Åh jag stannar i sängen, orkar inte" men ändå gett mig iväg och man mår ju så bra efteråt.



KRAM

2010-08-11 @ 21:35:51
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Malin - Alice & Lowes Mamma!

Bor i Östergötland! :)



Vart bor ni?

2010-08-11 @ 21:35:52
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max snart 2 år

Heja heja!! va duktig du är =)

2010-08-11 @ 21:48:02
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback