På plats

2010-08-04 17:04:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Ännu en resa har gått bra och jag förundras över våra snälla barn. Det är så otroligt skönt att de finner sig i att åka den långa vägen mellan hemma och "hemma".

Ikväll finns inga planer på schemat och jag skulle gissa att det blir en lugn hemmakväll med familjen. Maken tänkte åka iväg och se på herrarnas fotbollsmatch... jag väljer att skippa den tillställningen. Ni som känner mej vet att fotboll inte är ett av mina största intressen direkt.

Mira fann sig direkt till rätta här i huset...som alltid. Just nu är hon ute och cyklar på trehjulingen.

Theo har redan gått och lagt sig för att sova en liten stund. Jag skulle gissa att båda barnen kommer att vara uppe lite längre än vanligt ikväll. Det brukar bli så när man precis kommit hit... omställningen gör att det är svårare att komma till ro och sova.

Kommentarer
Postat av: Petra

skönt det går bra:)gick inte kommentera inlägg nedan men Engla hon var typ 2 kilo tyngre än Nova i den åldern,kram

2010-08-04 @ 19:31:06
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: sandra

Kunde inte heller kommentera under men Edvin väger ju inte ens 7 kilo den lilla busen ;) Fast han kräks ju en del också..Alvin vägde lite mer men har inte heller direkt varit stor.. Roligt att det är så olika med alla barn, men huvudsaken dom mår bra iaf :-)

2010-08-04 @ 20:59:11
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda

tack så mycket. Jag hade i 4 stycken 3 cm bitar löshår på sidorna för att fylla ut för det håret som vi fäste upp. Så inte så mycket med andra ord... men det gör mycket för håret - blir lite fylligare.



Är det ett sommarhus ni har i dalarna? Låter härligt att kunna åka dit och koppla av emellanåt.

Kraam

2010-08-04 @ 21:54:27
URL: http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback