Smart förvaring

2010-08-01 20:44:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


I eoch en halv timme fick jag hålla på och försöka natta Mira ikväll. Theo somnade på två röda. Jag hoppas att Maken är hemma de flesta kvällar i höst för jag kan tydligen inte lägga Mira längre. Hon kommer mycket lättare till ro när det är Maken som nattar.
Ikväll är jag ensam hemma. Maken spelar fotbollsmatch... han kommer hem någongång efter tio. Kanske två timmar kvar. Undra vad jag ska hitta på? Läsa mer i min bok kanske?

Idag har vi återigen koncentrerat oss på förvaring. Förvaring är viktigt. Jag har kommit fram till efter en hel del flyttande under mina senaste år att det krävs några månader på det nya stället innan man vet hur man vill ha saker och ting. Nu har vi bott här i ett halvår och varje dag kommer vi på fler fiffiga lösningar i hemmet. Idag åkte vill till IKEA för att köpa en större bordskiva till vårt skrivbord. Nu ska även min symaskin få stå framme dagligen. Äntligen ska min älskade vän få en egen plats i hemmet. Ovanför skrivbordet har vi spikat upp två hyllplan att ha mappar, lådor och annat smart. Inne på toaletten har det också kommit upp två nya hyllor. Hyllor för blöjor, tandborstar och annat smått. Grejjer har vi minsann, det gäller bara att komma på smarta lösningar som gör att det inte syns att man har så mycket saker.

Imorgon är det ny vecka igen. Undra vad den har att erbjuda?

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

Förvaring är a & o när man har små barn. Vi har samma problem då Felicia har fått vårat förråd/klädkammaren. Mycket har vi kastat för det får helt enkelt inte plats.

2010-08-02 @ 07:06:02
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback