Gör inte mitt misstag

2010-12-01 22:01:26 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Vilken dag det blev.

Fick trevligt besök av Jenny och tjejerna sedan bar det iväg ner till köpcentret i stan för en retur och lite julklappsshopping. Jag ångrade redan när jag kom innanför dörrarna att jag åkt dit ensam med två vildingar. Mira skulle absolut gå själv och Theo var inte nöjd att sitta still i vagnen.

Efter en hetsig runda till de butiker jag planerat att besöka hämtade vi upp maken och åkte sedan till coop på en matshoppingrunda. När vi väl kom hem var Theo mastodont övertrött och somnade på två röda efter flaskan och ny blöja. Mira hade lite svårare att somna, men till sist kom även hon till ro och det blev tyst i hennes rum.

Nu ska jag gå och krypa ner brevid maken och läsa en bok. Va gammal jag börjar känna mej... Jag och maken ligger på varsin sida i sängen och läser en varsin bok medans våra två barn sover sött i sina sängar. Man är inte sexton längre:)

Gonatt

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Haha, kan tänka att det kan vara lite småbesvärligt med två som inte vill sitta fint i vagnen i butikerna. Själv tycker jag att det är tillräckligt besvärligt med en!



Hihi, gammal var det ja ;)



KRAM

2010-12-01 @ 22:35:32
URL: http://www.ugglehuset.se
Postat av: Petra

usch det är inte lätt med två små.Känner igen mig när ingen vill sitta i vagnen,Engla e duktig men Nova e lite svår att gå fot liksom haha kram o god ns

natt.

2010-12-01 @ 22:58:33
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Mariam

Nej sexton är vi inte men det är ganska skönt. Orkar absolut inte ränna runt ute bland massa folk och vara lite småtokig. :)

2010-12-02 @ 09:40:38
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: ellenojag

Haha nej man är verkligen inte 16 längre, känner igen det där med varsin sida och varsin dator/bok ;)



jag förstår inte hur jag ska överleva vinter, blir fan smått demrimerad, o som du säger, minst 4 månader kvar, usch!!!

2010-12-02 @ 16:30:15
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback