julfest x2

2010-12-12 09:35:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Gårdagen gick i rasande fart och jag hann knappt kika på datorn ens.

Under morgonen och förmiddagen sydde jag lite, klädde granen med barnen och gjorde oss alla ordning för julfest nr 1. Mira skulle nämligen vara med i sitt första luciatåg. Vi tog oss till kyrkan om än lite försenade och fick en rolig eftermiddag med barnen. Mira gick in fint med tåget och var på scenen i kanske 10 min innan hon ropade högt mellan två låtar. "Mamma kissa nu", sedan rusade hon ner till mej och ut på toaletten. När vi sedan kommer in igen rusar hon mittgången fram och skriker till sin pappa som också han står på scenen "Pappa, Mia kissat färdigt nu! Jag hör ett fnissande sorl bland publiken. Efter det hade hon ingen ro att stå kvar i tåget utan gick ner till lillebror och mej i bänkraderna. Efter luciatåget blev det lite dans runt granen och tomten kom med godispåsar till barnen. En lyckad dag helt enkelt. Mira njöt varje minut.

När festen var slut, begav jag mej iväg till nästa fest. Vi skulle hem till chefen och ha lite personal julfest med jobbet. Å vilket hus hon bodde i! Fantastiskt fint. Kanske kan man själv få drömma om ett sådant hus någongång i framtiden???
Vi åt gott, badade och pratade halva natten.

Nu sitter jag här laddad inför en jobbdag bland alla julshoppingtokiga. Jag gissar att det kommer att bli en dag utan dess like. Det är väl denna helgen de flesta är ute och handlar julklappar skulle jag tro. Kul ska det bli iaf. Jag fick sovmorgon till nio idag så batterierna hann faktiskt laddas upp trots sen natt.

Bilder kommer senare.Hinner inte det nu,

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

vad jobbar på med? blev lite nyfiken.

2010-12-12 @ 13:18:27
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback